IBBA 2019!

gepost: 03 januari 2019

Klik hier voor meer informatie!

 

Concert met ons nieuwe programma: Greatest Hits

gepost: 08 februari 2018

Dit concert vindt plaats op 24 maart in zaal Amuz te Antwerpen.

Bestel uw tickets hier.

 

IBBA 2017!

gepost: 17 maart 2017

Klik hier voor meer informatie!

 

Nieuwjaarswensen

gepost: 01 januari 2017

Belgian Brass wenst u een spetterend en muzikaal 2017!!!

Persartikel The Brass Herald

gepost: 10 maart 2016

Onlangs verscheen in the Brass Herald een artikel over het ensemble. Lees het hier: Brass Herald 2015

Tuba

gepost: 02 februari 2016

Fabien Wallerand zal door zijn extreem drukke agenda en zijn nieuwe aanstelling tot professor tuba aan de Haute Ecole de Musique de Genève niet langer deel kunnen uitmaken van Belgian Brass. Wij danken hem voor zijn inzet en zijn inbreng en wensen hem veel succes toe bij al zijn toekomstige activiteiten!
Tegelijkertijd zijn wij zeer blij opnieuw Stephan Vanaenrode te verwelkomen die deze post met plezier terug wil opnemen!

IBBA 2015

gepost: 10 januari 2015

Ondertussen raken de namen van onze gasten op het IBBA 2015 stilaan bekend bij het grote publiek.
U kan het hele programma raadplegen en zich inschrijven of tickets bestellen via

www.ibba.be !!!

Brassination 2015

gepost: 09 januari 2015

Van maandag 5 to donderdag 8 januari 2015 vond de eerste editie van ‘Brassination’ plaats in het Koninklijk Conservatorium te Brussel. De bedoeling van dit project was om gedurende een week de studenten koper van het KCB intens kamermuziekles te geven door specialisten ter zake, in dit geval de leden van Belgian Brass. Verschillende formaties werden gevormd van duo’s tot groot koperensemble. De apotheose vond plaats op donderdagavond in de vorm van een slotconcert waarbij alle studenten het beste van zichzelf gaven. Langs deze weg wensen wij dan ook nog eens alle studenten, de organisatie en alle medewerkers te bedanken!!

Foto’s van ‘Brassination’ kan u bekijken via onze Media-pagina.

Nieuwjaarswensen

gepost: 01 januari 2015

Belgian Brass wenst u een voorspoedig en muzikaal 2015 !!!

Jubileum-cd: Pushing the Limits – The Show

gepost: 18 november 2014

10 jaar BELGIAN BRASS te gast op de meest gerenommeerde binnen- en buitenlandse podia…. Dat betekent een indrukwekkende lijst van concerten met een brede waaier aan diverse programma’s!

10 jaar omhelst tevens een reeds aanzienlijke periode waar het ensemble, anno 2014, met nederige trots op terug kan blikken! Dit geeft ons echter vooral de nodige energie en inspiratie om met nog meer enthousiasme de toekomst van het ensemble te verzekeren. Wij kijken alvast met vertrouwen uit naar het volgende decennium!

Ongetwijfeld behoort tot op heden het programma ‘PUSHING THE LIMITS’ tot één van de meest geliefde formules voor organisatoren en publiek. Veelvuldig werd ons, na afloop van een concert, de vraag gesteld of dit programma ook als concertversie integraal op CD verkrijgbaar is.
Om tegemoet te komen aan deze ‘prettige verzuchting’, en om het ‘BB – jubileumjaar’ een extra glans te geven, hebben we besloten hierop in te gaan.
BELGIAN BRASS is daarom blij en trots u het nieuwe album ‘PUSHING THE LIMITS – THE SHOW’ te mogen voorstellen!

U kan dit nieuwe album aankopen op het jubileumconcert op 4 december of reeds bestellen door te mailen naar katrien@belgianbrass.be.